Tisztelettel köszöntöm az AB-Dental Fogorvosi és Szájsebészeti Centrum honlapján.

"Innováció az egészséges mosolyért"

AB-Dentál Fogorvosi és Szájsebészeti Centrum

 

  

Fogorvosi Praxisunk, egy családi alapokon nyugvó, 1997-ben indult és azóta dinamikusan fejlődő fogorvosi és fogtechnikai vállalkozás.

Fogorvosi és Szájsebészeti rendelőink két helyen, Baranya megye mediterrán éghajlatú megyeszékhelyén Pécsett, mely történelmi nevezetességeiről, múzeumairól és kulturális rendezvényeiről híres egyetemi város, valamint a gyógyvizéről világhírű, a Siklós-Villány borút mentén fekvő Harkány városában találhatóak.
 

Fogászati betegellátó tevékenységünk során igyekszünk teljes körű ellátást biztosítani pácienseinknek. Az általános konzerváló fogászati, protetikai és parodontológiai kezeléseket mind gyermek mind felnőtt korban a legmodernebb anyagok, eszközök és technológiák alkalmazásával végezzük. Fogpótlásaink a legmagasabb európai színvonalat garantáló szabványoknak megfelelően, fogtechnikus mesterek folyamatos ellenőrzése mellett, teljes körű garanciával készülnek.
Speciális szakterületként fogszabályozással és dento-alveoláris sebészettel is foglalkozunk.  Rendelőinkben rutinszerűen végzünk implantációs műtéteket, ha szükséges állcsont rekonstrukcióval, csontpótlással egybekötve. Rendelőnk a világhírű svéd Nobel Biocare referencia rendelője, mely állandó fejlesztései révén megelőz minden eddig ismert technológiát.
Ezekhez a műtétekhez elengedhetetlen speciális gépeink és eszközeink jelenleg a világ vezető modelljei közé tartoznak.
Praxisunkat állandóan fejlesztve, önmagunkat pedig folyamatosan tovább képezve mindig arra törekszünk, hogy az elvégzett munkánk pácienseink egészségét és megelégedettségét szolgálja.

Fejlesztő munkánk eredményeként 2009 augusztusában megnyitottuk Harkányban új két kezelőhelyes és digitális diagnosztikai háttérrel ellátott fogorvosi rendelőnket, mely lehetővé teszi számunkra és Pácienseink számára, hogy a régióban egyedüliként immáron két rendelőben, 5 kezelőhelyiségben a fogászati gépek jelenlegi csúcs technológiájával felszerelve végezhessük betegellátó tevékenységünket.
 
Praxisunk a fogorvosi gépeket előállító német Sirona és a már említett Nobel Biocare implantátum gyártó cégek referenciarendelője.
 
2017 augusztusában megnyitottuk fogtechnikai laboratóriummal és egy önálló röntgen praxissal kibővített fogorvosi és szájsebészeti centrumunkat Pécsett. Innentől kezdve mind fogorvosi mind fogtechnikai téren, 20 év magánrendelői tapasztalattal és 26 év fogtechnikai gyakorlattal a hátunk mögött, a régió egyik legnagyobb ilyen tevékenységet folytató szolgáltatójaként igyekszünk segíteni a hozzánk forduló pácienseinket és orvos kollégáinkat Pécsett, Harkányban és a régióban.

Kérdéseivel bizalommal fordulhat hozzánk személyesen, telefonon, vagy e-mail-ben.

Továbbra is várjuk régi és új pácienseinket az AB-Dental Fogorvosi és Szájsebészeti Centrum valamennyi rendelőjében!

Dr. Nagy Balázs
Dr. Nagy Balázs
praxisvezető