<< vissza a hírekhez 2023.02.17.

Megnyitottuk Cone Beam CT diagnosztikai központunkat a harkányi praxisunkban

AB-Dental news - cover image shadow

Folyamatos fejlesztő és modernizáló munkánk eredményeként, 2023 januárjában beüzemelésre került harkányi praxisunkban az a Sirona Axeos CBCT 3D röntgen készülék, amely jelenleg kategóriájában az egyik legpontosabb és sugárterhelés szempontjából pedig az egyik legkisebb dózissal dolgozó Cone Beam CT készülék a világon. A CBCT készülék segítségével 3 dimenzióban tudjuk megvizsgálni a teljes emberi koponya területét a felső légutakkal együtt. Komplex röntgen diagnosztikai vizsgálatokat tudunk végezni fogorvosi és szájsebészeti kezelések során, implantációs műtéti sablonokat készíthetünk a felvételek alapján, vagy például térben vizsgálhatjuk egy több gyökerű fog gyükércsatorna lefutásait. Pontos 3 dimenziós felvételt készíthetünk az orr melléküregeiről, vagy a felső légutakról, amely segítségével készített diagnózis alapján számos, rejtett krónikus megbetegedés gyógyítására van lehetőség.

Ezekkel a vizsgálatokkal hiánypótló, világszínvonalú szolgáltatást szeretnénk nyújtani a régió lakosságának, és nem utolsó sorban a modern vizsgálati módszerekre nyitott fogorvos, szájsebész és fül-orr gégész orvos kollégáink munkájához biztosítunk 21. századi diagnosztikai hátteret.

Kérdéseikkel felkereshetnek bennünket elérhetőségeinken, vagy személyesen az AB-Dentál fogorvosi és szájsebészeti centrumainkban Pécsett és Harkányban.

Dr. Vörös Anikó és Dr. Nagy Balázs

az AB-Dentál Fogorvosi és Szájsebészeti Centrum alapító tulajdonosai