<< vissza a hírekhez 2020.03.16.

Tájékoztató COVID-19 járvánnyal kapcsolatban

AB-Dental news - cover image shadow

Kedves Pácienseink!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ által, a koronavírus (COVID 19) járvánnyal kapcsolatban kiadott eljárásrend és az azt követendő járványügyi és infekciókontroll szabályok alapján, praxisunkban a beteg fogadással és ellátással kapcsolatban a következő protokollt léptetjük életbe:

Az AB-Dentál Fogorvosi és Szájszebészeti Centrum rendelőiben ahogyan eddig is, úgy ezután is a legszigorúbb higiéniai előírások betartásával folynak a kezelések.

Kiemelten kérnénk mostantól a hozzánk fordulóktól, hogy a saját egészségi állapotukról a kezelések megkezdése előtt még felelősség teljesebben nyilatkozzanak.

Annak érdekében, hogy a fertőzésveszélyt minimalizáljuk, a következőket szeretnénk kérni Önöktől:

  • Amennyiben valaki a tervezett kezelést megelőző 3 hétben bárhol külföldön tartózkodott, teljes panaszmentesség esetén is kérjük telefonon kérjen új időpontot.
  • Amennyiben Önnél vagy az Önnel egy háztartásban élő személynél láz, köhögés, torokfájás, influenza vagy influenza szerű megbetegedés, illetve egyszerűnek tűnő megfázásos, hasmenéssel járó problémák voltak, vagy egyéb fertőző betegségben szenvedett vagy jelenleg is szenved, szintén kérjük a kezelési időpont lemondását
  • Az elkövetkező időkben kérjük hogy ha a kezelésekre kísérővel érkeznek, akkor a kísérő a várótermen kívül tartózkodjon.
  • Lehetőség szerint csak pár perccel a megbeszélt időpont előtt érkezzenek, elkerülve ezzel a várókban a túlzott betegforgalmat.
  • kérjük, hogy a rendelőkbe csak alapos kézmosást és megfelelő fogmosást követően lépjenek be
  • A halasztható és tervezhető beavatkozásokat egyelőre nem áll módunkban elvégezni, kérjük ezzel kapcsolatban is keressenek bennünket telefonon, tájékoztatás illetve új időpont miatt.

Mindannyiunk egészségének megőrzésé érdekében kérjük együttműködésüket, megértésüket pedig ezúton is köszönjük.

AB-Dentál Fogorvosi és Szájsebészeti Centrum Dolgozói